Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Merhaba Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: A$K NediR?  (Okunma Sayısı 233 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dj__byn_manyax
Altın Üye

İtibar 16

Hangi Cennetten GeLdik Bu Cehenneme

70 Mesajına Toplam
140 Kere Teşekkkür Edildi

8 Mesajına Toplam
8 Kere Karma Verildi

« : 13 Ocak 2007, 14:04:02 »

arkadaşalr geçende bir yazıda okudum ve üstünde düşündükten sonra sizinlede paylaşmaya karar verdim:

diyorum ki ben aşk insanlıgın soyunu devam ettirebilmeleri için,insanlıgın ilk oluşumdan bu yana genetik olarak aktarılan bir durumdur.

siz ne dersiniz gerçekten sadece soyumuzu devam ettirebilmemiz için beynimizin bir ouyununa kurban mı oluyoruz? ne dersiniz.....

ama bence A$K :

AşK bana göre beyin işi diil KalP işi... Aşk sadece iki zıt cins arasında geçen bi olay değildir.. insan hereşeye aşık olabilir.. aşkın diğer anlamı sewgidir...

yazılan yazı bi yerde doru soy dvm ettirmek için olabilir.. genetik bi yapıdır ve doğanın en temel kanunudur...

insan oğlunun var olabilmesi için bu gerklidir... ama herşey aşk diildir.. bazen aşk sandığımızın şeyin aslında alışkanlık olduğunu aşık olduğumuz kişiden uzaklaşınca anlarız.. eedd diorumki soy devm ettirmek için genetik bi yapıdır...
hayallerinde kaybolursun sevincin âlâsını üzüntünün kralını yaşarsın her şeye rağmen AŞK KUTSALDIR yaşama ümidi verir insana bazen bir köşeye çekilip uçsuz bucaksız derin düşüncelere dalmayı bazense o kadar dolu küçücük bir kutunu içinden taşan duyguları sanki gezegen büyüklüğünde sonsuz sanarsın

vee sormuşlar insanlara A$K nedir diye buyrun cvplara hep birlikte bakalım ve yorum yapalım...

bekir ve gözder : aşk bize göre fedakarlık ve sevgiden olur ve aşk bizce bu iki şey tamamlar

• kasap orhan : bence aşk biribirizi sevmektir değerini bilmektir Allah kimseye aşk acısını vermesin

• deryaakay : bazen ona hiç ulasamayacağını bile bile gözü kara onu yıllarca;bazen isyan edip,ama vazgeçemeden beklemektir.Enazından ben böylesini yaşıyorum.....yinede güzel beeeeee

• ismail : AŞKI YAŞAYANBİLİR AŞK SONUNUN NE OLDUĞUNU BİLMEDEN ÜSTÜNE KOŞARAK GİTMEKTİR.HE VALLA

• cerkez : sonu gözükmeyen bir okyanustur.eğer önceden aşk denizinde yüzme gibi bir antremanın varsa sonuna kadar gidersin eğer ilk defa yüzersen kıyıdan 10 metre sonra boğulursun.nokta

• alper : aşk dediğin karşındaki kişiden karşılık beklemeden onu unutana kadar sevmektir

• freshlove : Aşk göktebirbirine çarpan ikibulut gibidir.Biranda her yeri aydınlatırve büyük ses getirir.insanlar ya hayretle izler yada korkuyla bakarlar.

• bossali : İnsan Aşıkolacağına üzerinden damperlikamyon geçsin dahaiyi 

• nuray : Kendin olamamaktır

• mergin : sevilmezken bile sevebilmektir aşk ama hiç gerek yok sevmiyorsa unutma yoluna git unutuyorsa sen de unutabilirsin

• adamın biri : aşk aşktır.aşkın tanımını yapmak aşkı yaşamktır

• sercan : hissetmediğin hisleri hissetiğini hissettiğin anda hissettiği his aşktır galiba..

• birsen : aşk iki kişiyle yaşandığı zaman mutluluk karşılıksız olduğu zaman acı dır..

• erdal : aşk güneşli bir havada sırılsıklam ıslanmaktır

• polat : aşk içi su dolu bir kaba benzer

• ASLI : Ask tutkudur..

• ömer faruk : bence aşk ateşten bir gömlektir.insanlar gerçek aşk için seve seve canını bile vermelidir..

• muchul : ask dünyanın en güzeli

• Şefik : Aşkın tanımı olmaz, bence aşk; belirlenemeyen bir duygu yoğunluğu diye adlandıra biliriz.

• ALİ 20 : Aşk asla gerçek değildir.Sadece bir oyundur.İnsan beyninin insana oynadığı bir oyun.Aşk sadece elde etme arzusudur.İnsan elinde olan şeylerden çabuk bıkar.Bu yüzden aşkın ömrü kısadır.Boşuna inanmayın çabuk geçer...

• hüseyin : aşk iki kişinin birbirini sevmesidir

• oğuz : bitmez bir mutluluktur

• Aylin Aydın : Aşk tek taraflı yaşanan bir duygudur...

• cenk : ask paradır paran varsa askında var paran yoksa askında yok

• hasan : sevdiğin yanında olunca ölümün bile anlamsız gelmesidir.

• _EL!F_ : Aşk tutku!Aşk düşünmek!Aşk hissetmek! Ve Aşk VEREBİLDİĞİNCE HEYECAN:::

• hasan : aşk,sevdiğini ölüme kadar yanında istemektir.

• umut : aşk anlatılmaz yaşanır...!!!!!

• yunus : AŞK GÜVENMEKTİR, AŞK FEDAKARLIKTIR, AŞK HAYATA BAGLANMAKTIR...

• eren : aşk bir deliliktir.

• PINAR : BENİM İÇİN GERÇEK ANLAMDA AŞK ÇOK SAF VE TEMİZ DUYGULARI İÇERİYOR.GÜNÜMÜZDE BÖYLE AŞKLAR VAR AŞIK OLUNCA İNSAN ÇOK DEGİŞİYOR HERŞEY TOZ PEMBE GELİR İNSANA SEVMEK VE SEVİLMEK GÜZEL BİDE GERÇEKTEN SEVİLİYORSANIZ

• ömer faruk karaca : bence aşk hayatın ta kendisidir.aşksız bir hayat su suz bir çöle benzer.aşk kalbi ışıklandırır.hayatı g üzelleştirir.ve bazende bizi ta uzaklara götürür.

• nezahat : aşk:sevdiğin insanın gözlerindeki sevgiyi kendi yüreğinde hissedebilmektir.

• ömer faruk karaca : bence aşk hayatın ta kendisidir.aşksız bir hayat su suz bir çöle benzer.aşk kalbi ışıklandırır.hayatı g üzelleştirir.ve bazende bizi ta uzaklara götürür.

• Nezahat : Aşk:Sevdiğin kişiyle bir bütün olmaktır.Her an onu yüreğinde hissetmektir.O GİTTİĞİNDE DE ÖLMEKTİR!AŞK tarif edilmez bir histir;yaşandıkça tutku haline gelir.

• LeoSafran : aşk dünyanın en büyük karamsarlıgıdır

• ilker : 10 yıl geçmesine rağmen ona tekrar geri dönebilmektir.

• önemsiz : iyi bir ten uyuşmasıdır.

• EXALTED : AŞK SEVDİĞİNLE BİRBİRİNE BAKMAK DEĞİL BİRLİKTE AYNI YÖNE BAKMAKTIR

• mehmet : aşk birbirine karşı sadakatlı olmak demektir.

• kadir : aşk bence diri diri toprağa gömülmektir

• sinan : a$k bir Futbol topuna benzer, sürdükce sürer, tekmeyi yedimmi her$ey biter, a$ik gözü kör olsun...

• selın gızem aygun : bence ask arda mılyonlarca km olsa bıle gelmeyecegını bılsen bıle ondan wazgecememektır senı cok ozledım OKTAY ILGIN

• esma : ben onu cok sevdim ama o beni hic sevmedi ask cok sor birje unutmayin

• eylem : aşk sevdigini karşındakine olanca gücünle haykırabilmektir...

• joker : aşk acı cekmele kalmaz insanların hayatını bitiren bir oyundur...

• fatma : namusdur

• Ali imran : ask üc hılaldir vatandır candır canandır

• selma : aşk hormonların hemoglabin salgılamasıdır. Son derece kısa ve saçmadır. Acı verir.Karşılıklı ise mutlulık getirir.

• www : aşk bir oyundur.bu oyunun birinci kuralı ise aşık olduğun kişiyi bu oyun bitene kadar sevmektir.

• nergiz : bence aşk çok güzel ama ama sevdiğin kişi s bir başkasını sevmese

• yunus : aşk sevdiğinle anlaşamamaktır...

• inanc : aşk bence seviliyorsan güzeldir...karşılıklı olur ilişkiler...diymi

• kendi halinde : unutamamakdır....

• acelya : ugruna olmektir

• !pınar! : GÜNÜMÜZÜ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK Bİ YORUM YAPARSAM SADECE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM:YALAN DOSTUM AŞK DİYE BİŞEY YOK AŞK DEDİĞİN TEK GÜNLÜK EĞLENCE!! aşk dediğin eskidenmiş anlıcağın........

• kubilay. : Aşk mucizeleri yaşamaktır. Sevgiyi yaşamaktır. aşkı bulduğunuzda hayatın anlamı da orada.

• ipek : aşk hayatın ğülüdür taki solana kadar

• yusuf : aşk: canımı her gördüğümde yüreğimin üsüyen bir kuş yüreği gibi titrmesidir.

• uğur : Kaybedince çıldına dönmek,yanında ise dünyayı toz pembe görmektir.

EWET SİZCE NE DEMEK A$K ?

Hayat benide yendi. Yalnız, çaresiz, kimsesiz bıraktı. Hayatla Mücadele edcek ne ömrüm nede gücüm kaldı. Artık boş, sessiz ve SENSİZ bir odada Ölümü Bekliyeceğim. Ölümün o Soğuk Nesefesinin Tenime Deymesini Bekliyeceğim. Beni Sen Sensiz Bıraktınya Sende Bensiz Kalacaksın ÜZÜLME...
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: A$K NediR?
« Posted on: 09 Ocak 2009, 12:20:53 »

Dj__byn_manyax
Altın Üye

İtibar 16

Hangi Cennetten GeLdik Bu Cehenneme

70 Mesajına Toplam
140 Kere Teşekkkür Edildi

8 Mesajına Toplam
8 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2007, 14:09:35 »

A$q, hergün biras daha fazLa sewmeq we böLe dwm etmesini istemeqtir'..
A$q, geceleri rüyada görme umuduyLa yatmaq, onu görcem\duycam dü$üncesiyLe uyanmaqtır'.
A$q, arasıra onu dü$ünmeyi bıraqıp, arasıra ba$ka $eyLer dü$ünmeye ba$Lamaqtır'.
A$q, bazen konu$madan, sölemeden de duymaq we anLamaqtır'.. 
A$q, (() ()) bunLarın ne anLama geLdiğini anLama geLdiğini ezberLemeqtir'. 
A$q, daha neler neler demeqtir de Aqlıma bişii gelmedi şimdi ;D

Hayat benide yendi. Yalnız, çaresiz, kimsesiz bıraktı. Hayatla Mücadele edcek ne ömrüm nede gücüm kaldı. Artık boş, sessiz ve SENSİZ bir odada Ölümü Bekliyeceğim. Ölümün o Soğuk Nesefesinin Tenime Deymesini Bekliyeceğim. Beni Sen Sensiz Bıraktınya Sende Bensiz Kalacaksın ÜZÜLME...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: