Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Merhaba Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: bu şarkıyı bilen varmı?  (Okunma Sayısı 496 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mijovi
*

İtibar 0

1 Mesajına Toplam
1 Kere Teşekkkür Edildi

« : 02 Mayıs 2008, 17:09:05 »

arkdaşlar 1 yıldır bi tecno şarkı dinliorum ama adını bilmiyorum bi baksanız bilen varsa söyleyebilirmi?

Kayıt ol or Giriş Yap
mijovi Nickli Üyemize Teşekkkür Eden Kullanıcı: vanhelsing (06 Temmuz 2008, 19:25:14)
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: bu şarkıyı bilen varmı?
« Posted on: 02 Aralık 2008, 13:46:21 »

mijovi
*

İtibar 0

1 Mesajına Toplam
1 Kere Teşekkkür Edildi

« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2008, 11:40:07 »

yok böle bir şey ya 103 kişi indirmiş bi kişi bile cvb yazmamış ne kadar sömürücü bi milletiz.türküz ya illaki belli etcez her yerde
djserhat
Süper Moderatör

İtibar 11

74 Mesajına Toplam
153 Kere Teşekkkür Edildi

5 Mesajına Toplam
5 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2008, 18:54:36 »

huyunuz kurusun işte napalım
mijovi
*

İtibar 0

1 Mesajına Toplam
1 Kere Teşekkkür Edildi

« Yanıtla #3 : 11 Haziran 2008, 11:07:40 »

huyunuz kurusun işte napalım
modlar demekki böle ukala olunuomuş sitenizde. tabi sorun sizde deil admin ilgilenmiosa normaldir..
kendini mod sanan arkdaş forum kurallarnı bi daha oku ve sonra cvb yaz derimm
Dj__byn_manyax
Altın Üye

İtibar 16

Hangi Cennetten GeLdik Bu Cehenneme

70 Mesajına Toplam
138 Kere Teşekkkür Edildi

8 Mesajına Toplam
8 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2008, 07:47:17 »

yok böle bir şey ya 103 kişi indirmiş bi kişi bile cvb yazmamış ne kadar sömürücü bi milletiz.türküz ya illaki belli etcez her yerde

sen önce dönde bi aynaya bak ben kimim de. Sende Türksünya belli edecen illa . bişi derdimde senin gibi seviyesiz olmak istemem. Bunun Türklükle ne alakası var. merak edip indirirler ve cvp yazmak zorunda değil kimse. Terbiyeni takın. moderatörden önce sen forum kurallarını oku nasıl konuşulacağını bil. öle rica et emretme.

Adminim kusura bakma. istersen sil msjımı . ama neden Türklüğe laf ediyor lafın gelişi ciddi yada şaka heneyse. konuşmayı öğrensin önce.

tartışma yaratıcı konuştuğum için admin-görevli arkadaşlar ve üyelerden özür dilerim.

hepinize iyi forumlar.

Hayat benide yendi. Yalnız, çaresiz, kimsesiz bıraktı. Hayatla Mücadele edcek ne ömrüm nede gücüm kaldı. Artık boş, sessiz ve SENSİZ bir odada Ölümü Bekliyeceğim. Ölümün o Soğuk Nesefesinin Tenime Deymesini Bekliyeceğim. Beni Sen Sensiz Bıraktınya Sende Bensiz Kalacaksın ÜZÜLME...
mijovi
*

İtibar 0

1 Mesajına Toplam
1 Kere Teşekkkür Edildi

« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2008, 21:06:35 »

sen önce dönde bi aynaya bak ben kimim de. Sende Türksünya belli edecen illa . bişi derdimde senin gibi seviyesiz olmak istemem. Bunun Türklükle ne alakası var. merak edip indirirler ve cvp yazmak zorunda değil kimse. Terbiyeni takın. moderatörden önce sen forum kurallarını oku nasıl konuşulacağını bil. öle rica et emretme.

Adminim kusura bakma. istersen sil msjımı . ama neden Türklüğe laf ediyor lafın gelişi ciddi yada şaka heneyse. konuşmayı öğrensin önce.

tartışma yaratıcı konuştuğum için admin-görevli arkadaşlar ve üyelerden özür dilerim.

hepinize iyi forumlar.
ben türk deilimsayın dj_manyaq arkdaşım müslümanda deilim indirirlerse indirsinler hani şarkıyı beğenmişlerse ben çok mutlu olurum birazcık da olsa eğer arkadşların hoşuan gitmişse eğer 103 kişi indiripte bi cvb bile gelmiosa buna sölencek çok şey war sayın arkdaşımm..burda forum kurallarını ban anlatmaya çalışma senden daha ii biliyorum ki sadece sizin foruma bağlı deilim başka forumlarda gayet seviyeli biriyim bunu diğer forumdakiler biliyor googlede kullanıcı adımı yaz bulursun benm üye olduğum forumları bişi bilmeyipte gelip konuşma tmm mı arkdaşım .. ii forumlar dilerim
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: