Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Merhaba Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cep Telefonunuzu Webcam Yapın  (Okunma Sayısı 177 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nypdblue58
Administrator

İtibar 31

Spongebop

205 Mesajına Toplam
470 Kere Teşekkkür Edildi

17 Mesajına Toplam
17 Kere Karma Verildi

« : 04 Mart 2007, 00:20:47 »

Kayıt ol or Giriş Yap
:: Programı indirmek için buraya tıklayın::
zip şifresi: shiftdelete.net

Kayıt ol or Giriş Yap
::indirme işlemi bittikten sonra kurulum slaytını izleyin ::

::sıra geldi ayarlarımız yapmaya::

Benim Bluetooth çıkış portum 7 olduğundan dolayı 7 numaralı portu seçiyorum. Portunuzu öğrenmek için Bluetooth programını çalıştırarak "My services" seçeneğinden "Properties" seçeneğini tıklayarak göre bilirsiniz.

"Başlat/Programlar/Mobiola Web Camera"ya girerek Mobiolawebcams60_v1_.sis dosyasını telefononuza göndererek kuralım.

Sonrasında ise MSN Messenger'ı açarak. Araçlar / Ses ve Görüntü Kurulumu seçecegini seçin

Ses ve Görüntü Ayarları bölümünde 3. adımda ise kameramızı Mobiola Web Camera Caputre Olarak belirleyip "Son"'u tıklıyoruz.

Telefonumuza kurduğumuz webcam programını açarak "Seçenekler" menüsünden "Connect" diyoruz. Bulunan cihazlar arasında PC'yi seçiyoruz ve programımız kullanıma hazır hale geliyor.

Şekilde gördüğünüz gibi her şey çalışıyor. Kameranız 2 Megapiksel ise renk çözünürlüğü daha iyi olur herhalde

bu konu altında destek alabilirisiniz

<a href="http://www.technodroom.org/forum/imza/technodroom.swf" target="_blank">http://www.technodroom.org/forum/imza/technodroom.swf</a>
-lütfen konu acmadan önce
Kayıt ol or Giriş Yap
arama
yapınız ve
Kayıt ol or Giriş Yap
forum kurallarını
okumadan konu acmayınız.
nypdblue58 Nickli Üyemize Teşekkkür Eden Kullanıcı: global1971 (02 Ekim 2007, 01:53:16)
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: Cep Telefonunuzu Webcam Yapın
« Posted on: 02 Aralık 2008, 15:19:27 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: