Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Merhaba Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Coco-Colanın anlamı  (Okunma Sayısı 951 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dj__byn_manyax
Altın Üye

İtibar 16

Hangi Cennetten GeLdik Bu Cehenneme

70 Mesajına Toplam
138 Kere Teşekkkür Edildi

8 Mesajına Toplam
8 Kere Karma Verildi

« : 13 Ocak 2007, 12:45:04 »

arkadaşlar resim herşeyi anlatıyo zaten sizden yorum bekliorum...

bana göre bu isim ne anlama gelirse gelsin türk milletinin hayatında var.
Amerikan mallarını kullanmayın die baya bi uğraştılar mesela ama türk milleti vazgeçmedi..
çünü amerikanın ürettiği herşey günlük hayatımızda kullandıklarımız ve vazgeçilmezlerimiz...
mesela Cola-Turka adamlar ilk üretti colayı tadı muhteşemdi.. okadar güsell reklamlar çekildi amerikayı aşalıyıcı..
cola pazarını ikiye katladı cola-turka pepsiyle Coco-cola nın mumu sönmüştü... nerdeyse onları 10 a katlamıştı.. ama
cola-turka tutuldu cola pazarında yerini aldı artık sırtımız yere gelmez düşüncesiyle colanın tadını bozdular sonra
kimse almamaya başladı cola turkayı herkes coco colaya yöneldi yine..
bizim milletimiz de iş yok die düşünüyorum.. çünkü neden her üretim de bu ne olursa olsun hiç farketmez bina yapımı bile olsa adamlar ürettikleri şeylerin malzemesini eksik koyuyo maliyeti düşürüp fiyatı yükseltip hemen lider olmak istior ama bu okadar kolay değil... mesela hamburger... Bi Mc Donald's ın yerini kimse tutamaz... bizimkilerin yaptıkları hamburger nasıl kimse tercih etmio bile..bizim milletimiz de üretseydi adam gidi mallar kaliteli ve amerikan danimarka mallarını aratmıycak onlar kadar kaliteli mallar üretseydi bizde bugun bu amerikanın mallarını kullanıp onlara para kazandırmazdık...

bu benim şahsi düşüncemdir bunları düşünüyorum ben...
sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Hayat benide yendi. Yalnız, çaresiz, kimsesiz bıraktı. Hayatla Mücadele edcek ne ömrüm nede gücüm kaldı. Artık boş, sessiz ve SENSİZ bir odada Ölümü Bekliyeceğim. Ölümün o Soğuk Nesefesinin Tenime Deymesini Bekliyeceğim. Beni Sen Sensiz Bıraktınya Sende Bensiz Kalacaksın ÜZÜLME...
Dj__byn_manyax Nickli Üyemize Teşekkkür Eden Kullanıcı: flash_volkan (13 Eylül 2007, 15:29:15)
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: Coco-Colanın anlamı
« Posted on: 02 Aralık 2008, 13:21:44 »

cataneam
Vip Üye

İtibar 8

26 Mesajına Toplam
54 Kere Teşekkkür Edildi

3 Mesajına Toplam
4 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2007, 18:36:45 »

Kolanın zararlı olduğunu biliyorduk.Ama bu kadar zararlı olduğunu tahmin bile edmezdik.

Eğer inanmıyorsanız deneyebilirsiniz???

TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN:
Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve
sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela başındaki lekeleri yok
edecektir.

KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK İÇİN :
Arabanın tamponunu Coca Cola''ya batırılmış bir sigara paketinin içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz. Tertemiz olacaktır.

AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN :
Bir kutu kolayı kutup başlarına dokun ve bütün çapak yok olsun.

PASLANMIŞ BİR CiVATAYI SÖKMEK İÇİN :
Coca-Colaya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslı cıvatayı uygulayınız. Bir kaç dakika sonra rahatlıkla dönecek
ve çıkacaktır.

ELBİSENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN :
Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın, Deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. Coca-cola yağ lekelerinin yok olmasına yardım edecektir.

Ayrıca ;  Araba ön camlarındaki her türlü kuş pisliği yapışan sinekler veya ağaçlardan dökülen toz , polen, yapışkan maddelerin çıkarılmasıen iyi madde COCA COLA + PEPSI ''dir.

* * *

Peki nedir bu Cola''nin bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanılabilmesinin sebebi? Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH değeri 3.4 tur. Bu asidi de dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. Temizliklerde bu kadar etkili olmasının sebebi budur. Aslına bakarsanız Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği KARBONDİOKSİT içiyoruz. Hani şu dışarı atmak için devamlı nefes alıp verdiğimiz, atmak için uğraştığımız KARBONDİOKSİT...! 

2001 yılında Delhi Üniversitesinde "kim daha fazla Coca-Cola içecek",diye bir yarışma yapıldığında, sekiz litre Coca-Cola içerek kazanan ve 10 dakika içerisinde herkesin gözü önünde ölen kişinin haberini duymuşsunuzdur . Neden öldü? Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.

Başka bir örnek: Kırılmış dişinizi bir şişe Coca Cola''in iine koyun ve 10 gün sonra bakın... Diş 10 günde büyükoranda erir. Halbuki dişler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanabilen organlarımızdır ...

COLA ISTIYEN VARMI --------->>>
Kayıt ol or Giriş Yap

nypdblue58
Administrator

İtibar 31

Spongebop

205 Mesajına Toplam
470 Kere Teşekkkür Edildi

17 Mesajına Toplam
17 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2007, 19:00:20 »

zararlarını bildigimiz şeyleri içmeye yada kullanmaya devam etme güdüsü bir anlamda da kendi mezarımızı kazmak anlamınada gelebilir biz insanlar neden böyleyiz? ornegın sigara ve bircok örnegi hep kendıme sormusumdur bu zıkkımı bile bile neden içiyorum ?alışkanlık demeyin !! sıkıntımı yoooo derdi olmayan insanlarda keyif için içiyo ya nedir bunun cevabı ? alın işte tartişma nedir bizi bu sebebe iten unsurlar ?

<a href="http://www.technodroom.org/forum/imza/technodroom.swf" target="_blank">http://www.technodroom.org/forum/imza/technodroom.swf</a>
-lütfen konu acmadan önce
Kayıt ol or Giriş Yap
arama
yapınız ve
Kayıt ol or Giriş Yap
forum kurallarını
okumadan konu acmayınız.
ayazagali
Gümüş Üye
**

İtibar 15

46 Mesajına Toplam
101 Kere Teşekkkür Edildi

9 Mesajına Toplam
12 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #3 : 08 Şubat 2007, 21:14:55 »

Çocukluk yıllarında başlayan bir heves olsa gerek ! veya özenti!

<a href="http://img255.imageshack.us/img255/9814/73115118ju8.swf" target="_blank">http://img255.imageshack.us/img255/9814/73115118ju8.swf</a>
Dj__byn_manyax
Altın Üye

İtibar 16

Hangi Cennetten GeLdik Bu Cehenneme

70 Mesajına Toplam
138 Kere Teşekkkür Edildi

8 Mesajına Toplam
8 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2007, 11:17:23 »

serhatttttttttttttttttt duy sesimi leeeemmmm içme o zıkkımı hem colayı hem cigarayı  :smiley40:

gerçekten arkadaşlar ben denedim bir litrelik coco-colayı açtım içine iki parça et attım kapağı sıkıca kapattım sabah kalktığımda etler fosil olmuşmuştu yok denecek kadar ufaktı... içimiz midemizde böle oluyo işte.. işmeyin şu zıkkımı İÇMEYİN!!!!!!!!!!!

Hayat benide yendi. Yalnız, çaresiz, kimsesiz bıraktı. Hayatla Mücadele edcek ne ömrüm nede gücüm kaldı. Artık boş, sessiz ve SENSİZ bir odada Ölümü Bekliyeceğim. Ölümün o Soğuk Nesefesinin Tenime Deymesini Bekliyeceğim. Beni Sen Sensiz Bıraktınya Sende Bensiz Kalacaksın ÜZÜLME...
djserhat
Süper Moderatör

İtibar 11

74 Mesajına Toplam
153 Kere Teşekkkür Edildi

5 Mesajına Toplam
5 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #5 : 08 Haziran 2007, 18:18:16 »

beni coladan ve sigaradan kimse vazgeciremezz
concon
*

İtibar 2

5 Mesajına Toplam
11 Kere Teşekkkür Edildi

2 Mesajına Toplam
2 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #6 : 21 Temmuz 2007, 17:34:32 »

özenti diyorsunuz da ozenti dediginiz redbulldur nedir bakıorm adamın tipine elide redbullar neler kolayı herkes içiyo ben yokken de vardı kola kücüklüğümden beri içerim =D
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: