Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Merhaba Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: erkekte KÜFÜR x Kadında AĞLAMA (ruhsal kalkan)  (Okunma Sayısı 133 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dj__byn_manyax
Altın Üye

İtibar 16

Hangi Cennetten GeLdik Bu Cehenneme

70 Mesajına Toplam
136 Kere Teşekkkür Edildi

8 Mesajına Toplam
8 Kere Karma Verildi

« : 13 Ocak 2007, 13:29:13 »

Günlük hayatta karşılaşılan negatif mizansenler karşısında erkekler, küfürle, kadınlar ise ağlama davranışı ile yatışmayı tercih edebilmekteler.

Her ikisi de çözümcü olmayan yatışmaya yönelik ilkel/sığ tepkilerdir.siz ne dersiniz?

bence;

gülmek ne kadar insani bir olaysa ağlamak da bi o kadar doğaldr bence ama tabi bunu birşeyleri elde etmek ya da iyi niyeti suistimal için diil ihtyacmız olduğu için yapıyorsak dediğim geçerlidir
ama küfür için hiçbişe dyemicem gerçekten anlamıyorum özellikle erkeklern kendi aralarında bu küfür olaynı aşmaları beni çok sinirlendryo,anlam weremiyorum  >

Hayat benide yendi. Yalnız, çaresiz, kimsesiz bıraktı. Hayatla Mücadele edcek ne ömrüm nede gücüm kaldı. Artık boş, sessiz ve SENSİZ bir odada Ölümü Bekliyeceğim. Ölümün o Soğuk Nesefesinin Tenime Deymesini Bekliyeceğim. Beni Sen Sensiz Bıraktınya Sende Bensiz Kalacaksın ÜZÜLME...
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: erkekte KÜFÜR x Kadında AĞLAMA (ruhsal kalkan)
« Posted on: 22 Kasım 2008, 07:36:57 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: