Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Merhaba Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gülmek Nedir?  (Okunma Sayısı 237 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dj__byn_manyax
Altın Üye

İtibar 16

Hangi Cennetten GeLdik Bu Cehenneme

70 Mesajına Toplam
138 Kere Teşekkkür Edildi

8 Mesajına Toplam
8 Kere Karma Verildi

« : 13 Ocak 2007, 14:13:43 »

Gülmek ruhsal bir olay mıdır, bedensel bir olay mıdır?

Ben bazen kendimi gülerken yakalıyorum. Ben özünde mutsuz bir insanım. O durumlarda sanki gülme işini yapan ruhum değil de bedenimmiş gibi hissediyorum...

BENCE :

gülmEk bana göre etki tepki olayıdır komik bir duruma tepki vermektir yada mutlu olduğun anda tepki vermektir...

insan sadece üzüntülüyken ağlamaz mutluluktan da ağlar bazen... gülmekte öledir bazen ben çok sinirli olduğum zaman gülmeye başlıyorum... tamamen zıt.. bir durum...

ama ne olursa olsun gülmek mutluluk ve komikliğin simgesidir... gülmek demek mutlu olmak demek... gülmek demek ille kahkalar atmak demek diildir yüzünün asık olmaması demektir...

tabekide gülme işi ruha bağlıdır... ruhun o an hangi durumdaysa onu hareketlerle tepkilerle dışarıya yansıtırsın...

SİZCE GÜLMEK NEDİR ??

Hayat benide yendi. Yalnız, çaresiz, kimsesiz bıraktı. Hayatla Mücadele edcek ne ömrüm nede gücüm kaldı. Artık boş, sessiz ve SENSİZ bir odada Ölümü Bekliyeceğim. Ölümün o Soğuk Nesefesinin Tenime Deymesini Bekliyeceğim. Beni Sen Sensiz Bıraktınya Sende Bensiz Kalacaksın ÜZÜLME...
Dj__byn_manyax Nickli Üyemize Teşekkkür Eden Kullanıcı: cosmo (27 Mayıs 2007, 01:16:46)
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: Gülmek Nedir?
« Posted on: 02 Aralık 2008, 16:17:39 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: