Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Merhaba Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: inanılması güç yazılar bakın neler olacakmış(hahahha)  (Okunma Sayısı 444 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
escann
escann
Gümüş Üye
**

İtibar 4

BuZ KaLpLi

36 Mesajına Toplam
38 Kere Teşekkkür Edildi

6 Mesajına Toplam
6 Kere Karma Verildi

« : 22 Kasım 2007, 14:49:08 »

İnanılması Güç Yazılar
Evet inanılmaz ama GERÇEK !

Klavyemizdeki "W" ,"H" , "K" ve "Ğ" tuşları paralı oluyor !

Eğer şimdi ayağa kalkıp , sağa bakıp oturduktan sonra ekrana 40 kez üfleyip bu maili de 26 kişiye göndermezseniz

Klavyenizdeki "Scroll Lock" ışığı sönecek ve bundan sonra adı geçen harflere her basışınızda ücret ödeyeceksiniz !

KLAVYENİZDEKİ TUŞLARIN PARALI OLMAMASINI İSTİYORSANIZ BU MAİLİ HEMEN 266 KİŞİYE GÖNDERİN !

GÖNDERDİĞİNİZ ANDA CAPS LOCK IŞIĞI 2 KEZ YANIP SÖNECEK VE TÜM DÜNYA MUTLU OLACAK !

Ayrıca !!!

Bugün uyandığımda camdan bakıp güneşi süzdüğüm anda bir sıcaklık hissettim içimde...

Ve sevdiğim herkese bu maili atmak istedim !

Sen de gel sevdiklerine, sevmediklerine, tanıdık ve tanımadıklarına bu maili at insanlığa bir faydan DOKUNSUN !

Eğer bu maili 2 kişiye gönderirsen mutlu olacaksın 6 kişiye gönderirsen bugun içersinde minibüsçü iki kez para üstü verecek.

15 kişiye yollarsan şans seninle olacak ve yağmurlu havalarda üstüne çamur sıçramayacak !

20 kişiye gönderirsen Dolar düşecek 150 kişiye yollarsan borsadaki kağıtların yükselecek 10.000 kişiye yollarsan Türk Telekom İhalesi sana kalacak 100.000 kişiye atarsan da büyük ihtimalle hotmail paralı olacak !

200.000 kişiye gönderirsen istemihan talay başbakan olup bizi avrupa birliğine sokacak !

300.000 kişiye göndermeyi başarabilirsen spamdan tutuklanacak ama HÜKÜM GİYMEYECEKSİN

Aynı anda 500.000 kişiye göndermeyi başarabilirsen zindannet senin olacak,
yattığın yerden ayda 500.000$ reklam gelirine sahip olacaksın

Eğer bu maili silersen Türkiye Avrupa Birliğine Giremeyecek

Allah belanı verecek alem sana gülecek, tavlada sürekli 2-1 atacaksın

!

Güneş doğudan batacak.

Bu maili TAM TAMINA 999.999 küsür kişiye hemen göndermezsen MSN PARALI OLACAK !

MİKROSOFT Türk kızlarından sabun yapacak, RUS KIZLARI bu sabunla

yıkanacak

<a href="http://www.technodroom.org/forum/imza/escan.swf" target="_blank">http://www.technodroom.org/forum/imza/escan.swf</a>
hiç bir şeye benimdir deme sadece yanımdadır de.çünkü ne aşk ne ömür ne para ne huzur nede mutluluk.bunların hiç biri kalıcı değildir...
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: inanılması güç yazılar bakın neler olacakmış(hahahha)
« Posted on: 02 Aralık 2008, 19:31:40 »

omercesar
*

İtibar 0

« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2008, 12:37:53 »

ben yeniyim de bana da çok geliyor böyle mailler ben okumadan siliyorum paylaşım için sağol
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: