Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Merhaba Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: kırksekiz  (Okunma Sayısı 164 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
escann
escann
Gümüş Üye
**

İtibar 4

BuZ KaLpLi

36 Mesajına Toplam
38 Kere Teşekkkür Edildi

6 Mesajına Toplam
6 Kere Karma Verildi

« : 22 Kasım 2007, 13:14:56 »

Son Eklenenler  Çok İzlenenler  Çok Yorumlananlar

Kırksekiz
KIRKSEKİZ…

Kulak muayenesi olmam gerekiyormuş.Sonunda ehliyet verecekler , canları isterse.O eşşek gibi çalan araba kornalarını duymam gerekiyor.Veyahut kaza yapmadan önce kendi fren sesimi. Duymalıyım ki ehliyet versinler.Muayene odasına arkadaşımla beraber girdim. Bir sürü,birbirinden alakasız tabela okuduktan sonra doğru odayı bulabildik. Ağzına kadar cihaz dolu bir oda. İçeri girdiğinde insan kendini, gerçekten tıbbi yönden çok "önemli" hissediyor. Doktor, tam olarak algılayamadığım bir cihazla bana yaklaştı. Gerçekten , kulağımın sağlam bir testten geçeceğine inanıyordum. Doktor,elindeki cihazı yere bıraktı. Yanıma yaklaştı ve:" Kulağına bir şey söyleyeceğim ve tekrar edeceksin "dedi., sanki duyan başka bir yerim varmış gibi. Kulağımın dibine sokuldu ve sessizce "Kırksekiz" dedi. Ben de tekrar ettim haliyle :"Kırksekiz."
"Muayene bu kadar , kulağın sağlam " dedi. E, bu odaya girmeme ne gerek vardı o zaman. Biz bunu kendi aramızda da yapardık dedim arkadaşıma. O da "Oğlum, beş metre önümdeydiniz. Doktorun dediğini ben bile duydum." Dedi. Dışarı çıkarken kulağına yanaştım ve "Kırksekiiiiiiiiiiiiiz!!! diye bağırdım. Benim kadar sağlam bir kulağı olan bir arkadaşım olduğu için kendimi tebrik ettim

<a href="http://www.technodroom.org/forum/imza/escan.swf" target="_blank">http://www.technodroom.org/forum/imza/escan.swf</a>
hiç bir şeye benimdir deme sadece yanımdadır de.çünkü ne aşk ne ömür ne para ne huzur nede mutluluk.bunların hiç biri kalıcı değildir...
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: kırksekiz
« Posted on: 04 Aralık 2008, 21:21:04 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: