Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Merhaba Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Komik Fıkralar  (Okunma Sayısı 244 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ezeli_Nur
Gümüş Üye
**

İtibar 8

70 Mesajına Toplam
144 Kere Teşekkkür Edildi

6 Mesajına Toplam
8 Kere Karma Verildi

« : 23 Mayıs 2007, 22:49:11 »

Ekran koruyucusu
bir gün microscof ölmüs.günahları ve sevapları eşitmiş.oradaki görevliler buna nereye istersen oraya git.bu cehenneme bakmıs deniz var.kumsal var. kızlar var. cennnete bakmıs herkes öyle bakıyormus.oradakilerine demiski ben cehenneme gidecem.içeri girmiski her taraf atesler içinde.geri çıkmıs oradakilerine demiski ben ilk baktığımda deniz,kumsal ve kızlar vardı demis.oradaki görevlilerde demiski;EKRAN KORUCU oğlum. 

Öküzler ve kuslar :kiki ))))))))
Üniversite yemekhanesine giren bir ögrenci tüm yerler dolu oldugundan gidip

üniversite profesörünün oturdugu masaya oturmus.

Profesör kaşlarini çatarak: " Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz!"

Ogrenci: "O zaman ben ucuyorum..."

Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve sinavini basarisiz

gecmesi icin elinden geleni yapmis.

Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis.

Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis.

-Yolda yururken iki torba buldugunu hayalet, birinde akil var, digerinde ise para var.

Hangi cuvali alirsin?

Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim..."

Profesor: "Ben akil olan cuvali secerdim..."

Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu secer...

Profesor cok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine "Okuz" yazmis. Ogrenci

nota bakmadan odadan cikmis.

Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin profesor, imzanizi atmissiniz, fakat

notumu yazmayi unutmussunuz."-

demis  :kiki :kiki :kiki 

Siz olsanız ne cevap verirdiniz !!! ?

Yaşlı bir çiftçi trafik kazasında mağdur olduğu gerekçesiyle, mahkemede savunma yapmaytaydı.Kazaya sebep olan nakliye firmasının avukatı sordu: -Kaza yerine gelen polis ekibine "İyiyim" demediniz mi? Çiftçi ifadesine başladı:-Traktörümün arkasında besili ineğim sarıkız ile birlikte giderken, bunakliye şirketinin kamyonu...... Avukat sözünü kesti;-Ayrıntıları sormuyorum, yalnızca şu soruya cevap verin.Kaza yerine gelen polis ekibine "İyiyim" Dediniz mi? Demediniz mi? -Şimdi efendim, biz sarıkız ile birlikte giderken........ Avukat yine çiftçinin sözünü kesti ve hakime dönerek:-Efendim, Bu adam kaza yerine gelen polis ekibine, kendisine durumunusorduğu zaman "Çok iyiyim" demişti.Şimdi aradan 3-4 hafta geçtikten sonra mağduriyetini öne sürerek,müvekkilimi dava ediyor.Lütfen kaza sırasında iyi olduğunu söyleyip söylemediği konusunda ki soruma doğrudan cevap vermesini söyler misiniz? Hakim:-Bir dakika. Önce şu sarıkız hikayesini duymak istiyorum. Çiftçi hakime teşekkür edip, ifadesini sürdürür:-Bu nakliye şirketinin kamyonu traktörüme çarptığında, ben bir hendeğe,sarıkız başka bir hendeğe savrulduk.Sersemlemiş bir halde yatarken, diğer taraftan sarıkızın yanık yanıkböğürmelerini duyabiliyordum.Belli ki çok acı çekiyordu.O sırada hemen ordan geçmekte olan polis ekibi durdu ve memurlardan birisi gidip diğer hendekte yatan sarıkıza baktı.1 - 2 dakika sonra da tabancasını çıkarttı ve inlemekte olan sarıkızı iki kaşının ortasından vurdu.Ardından elinde dumanı tüten tabancası ile yanıma geldi ve bana "Sen nasılsın Amca" diye sordu.Siz olsanız ne cevap verirdiniz?

ümmet-i muhammed

Ünv.de okuyan bir öğrenci yıl sonu sınavlarına girmiş ve arkadaşına: Ben memlekete gidiyorum, sınavlar belli olduktan sonra bana sonuçları bildir.Acak telefona ben çıkarsam bana bildirirsin.
Telefona annem çıkarsa zayıfım olmazda eğer bir tane olursa Ebu Bekirin selamı var dersin.
İki zayıf imkansızda eğer olursa: Ebu bekirin ömerin selamı var dersin.
3 zayıf hiç olmazda eğer olursa Ebu Bekirin, Ömerin Alinin selamı var dersin.
4Bir zaman sonra sınavlar belli olur arkadaşı sınav sonucuçlarını bildirmek için telefona
sarılır telefona annesi çıkar:
-Teyze oğlunuza söyleyin ümmet-i muhammedin selamı var..
:kiki :kiki

Ezeli_Nur Nickli Üyemize Teşekkkür Eden 2 Kullanıcı: cosmo (26 Mayıs 2007, 00:12:00), djserhat (23 Mayıs 2007, 23:04:55)
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: Komik Fıkralar
« Posted on: 04 Aralık 2008, 23:15:57 »

cosmo
*

İtibar 1

12 Mesajına Toplam
20 Kere Teşekkkür Edildi

1 Mesajına Toplam