Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Merhaba Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Link Gizleme  (Okunma Sayısı 516 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nypdblue58
Administrator

İtibar 31

Spongebop

205 Mesajına Toplam
471 Kere Teşekkkür Edildi

17 Mesajına Toplam
17 Kere Karma Verildi

« : 09 Haziran 2007, 09:35:52 »

forumda üyelerimizin linkleri gizleme hakkında bayağı bir sıkıntı yaşadığını ve sürekli aldığım yardım talepleri dogrultusunda resimli anlatmını sunmaya karar verdim.

uygun kategori ve bölümü buldugumuzdan emin olacağız.
ayrıca linkimizin dogru çalıştıgını kontrol ettikten sonra "yeni konu başlat" adı altında bulunan "site adresi ekle" butonunu kullanmamız icab eder.

örnek olarak resme bkz.

burada tek dikkat edilecek husus "service pack 2" kullanıcıların dikkatine ! butona tıkladıgımızda explorer üst bölümünde sarı bilgi bandı uyarısnı alırsınız  "Buwebsitesi komut dosyalarıyla başlatılan pencere kullanarak size bilgi sorar." bu bandın üzerine tıklayıp pencereye izin vermek olacaktır...tekrar butona tıkladıgımızda  küçük pencere acılacaktır.

1.adım lütfen url adresini giriniz ve tamam deyin...

2.adım da ise konu url ismi örneğin: download,indir,tıkla,yükle,izle,dinle vb. gibi yazmak olacaktır

kodların otomatıkmen yazıldıgını konu içinde  göreceksiniz tek yapmanız gereken önizleme yaptıktan sonra konumuz hazır ve linkimiz çalısyorsa gönder demek olacaktır...

umarım açıklayıcı olmuştur kolay gelsin...

<a href="http://www.technodroom.org/forum/imza/technodroom.swf" target="_blank">http://www.technodroom.org/forum/imza/technodroom.swf</a>
-lütfen konu acmadan önce
Kayıt ol or Giriş Yap
arama
yapınız ve
Kayıt ol or Giriş Yap
forum kurallarını
okumadan konu acmayınız.
nypdblue58 Nickli Üyemize Teşekkkür Eden Kullanıcı: EvOLuTioN (09 Haziran 2007, 14:07:36)
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: Link Gizleme
« Posted on: 05 Aralık 2008, 00:03:56 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: