Ana Sayfa Ana Sayfa
Ana Sayfa ForumYardım  YardımAra  Ara  Giriş Yap  Kayıt
Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla? Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın. Şifremi Unuttum.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ronski Speed  (Okunma Sayısı 493 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EvOLuTioN
Altın Üye

İtibar 16

224 Mesajına Toplam
422 Kere Teşekkkür Edildi

16 Mesajına Toplam
17 Kere Karma Verildi

« : Mayıs 18, 2007, 09:37:14 ÖS »

Ronski Speed

--------------------------------------------------------------------------------

Müzik kariyerine 1997 yılında başlayan Amerikalı Ronski Speed , ilk olarak Euphonic label ' ıyla anlaştı. Sonorous'un "Glass Garden" adlı parçasına yaptığı remixle işe koyulan sanatçı daha sonra Mirco de Govia ile ortak prodüksiyon çalışmalarına imza attı.

Stüdyo arkadaşı Rough Mullar (aka Sonorous ) ile birlikte "Second Sun" ve "Protonic" adlı single ları çıkardılar. Daha sonra iki sanatçı 2002 yılında şarkıcı Devia Lea yla birlikte Sun Decade adında birleşerek büyük bir hit olan "I'm Alone" çalışmasını gerçekleştirdiler.

"1998", "Burned with Desire", "Eye of Horus", "The Promise", "Not With You" ve daha birçok parçaya yaptığı kaliteli remixlerle tüm dünyaya adını duyuran Ronski Speed ayrıca "Positive Ways 3" ve "Loveparade Mexico 2005" gibi progressive,trance ve techno tarzları arasındaki compilationları da çıkarmıştır.

Remix çalışmalarının yanında çok başarılı solo parçalara da imzasını atarken, "E.O.S", "Iris", "2Day E.P." ve Mirco de Govia ile ortak çalışması olan "Asarja" ile geniş bir hayran kitlesi oluşturarak okyanusun diğer ucunda bulunan trance müziğin kalesi Avrupa'ya mesaj göndermiştir.

Bunların dışında ETN.FM ve DI.FM de zaman zaman yer alan sanatçı, Loveparade, Gatecrasher, Asta gibi festivallerde performans göstererek kalitesini ortaya koymuştur.

Şu aralar çeşitli ülkeleri dolaşarak hayranlarıyla buluşan Ronski 2004 yılında Dj Mag listesine 83. sıradan girerek başarılı bir çıkış yakalamıştır.
bekotechno
*

İtibar 0

« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2007, 08:44:01 ÖÖ »

ronski speed i ben alman biliyordum yanlışık olmasın amerikadan bu kadar yetenek zor cıkar
djserhat
Süper Moderatör

İtibar 11

72 Mesajına Toplam
142 Kere Teşekkkür Edildi

5 Mesajına Toplam
5 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2007, 09:09:22 ÖÖ »

alman kökenli ama amerikalı kardeşim her yerden her ülkeden kendine has yetekler mevcuttur.
Pr0gressive
*

İtibar 0

« Yanıtla #3 : Aralık 31, 2007, 11:23:42 ÖÖ »

Alman denince Paul derim ))
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
2006-08 © Copyright Technodroom.Org
Bu Site Cyber-Turk.OrG Security Tim Tarafından Korunmaktadır.

kasimutfak.com Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Ana Sayfa Ana Sayfa
Ana Sayfa ForumYardım  YardımAra  Ara  Giriş Yap  Kayıt