Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Merhaba Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizce İnsanLar Neden Fotoğraf ÇektirirKen Gülümser?  (Okunma Sayısı 140 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dj__byn_manyax
Altın Üye

İtibar 16

Hangi Cennetten GeLdik Bu Cehenneme

70 Mesajına Toplam
138 Kere Teşekkkür Edildi

8 Mesajına Toplam
8 Kere Karma Verildi

« : 13 Ocak 2007, 13:47:27 »

ARKADAŞALAR İNSANLAR NEDEN FOTOGRAF ÇEKTİRİRKEN GÜLÜMSERLER?

aslında gülümsemez...fotograf çeken kişi...hadi herkes "cheese" desin bakayım(yada domates desin veye patates her neyse işte ) onun içindir ki herkes gülüyor gibi görünür ...o değil de fotograf çektirirken niye makinaya bakıyoruz o takıldı şimdi aklima... ama en kötüsü makinaya bakmadan gülmektir.onlar genelde fotograflarda gözüm kapalı çik tı tühh diyen kişilerdir... 

Zamanlar geçince, o anlara dönmek istediğimizde en önemli yardımcımızdır belki de fotoğraflar...

Ve bu yüzden, geleceğe mutlu gözükmek, "ben geçmişte hayata gülümseyen bir insanım" demek içindir belki de...

Çok dolaylı yoldan söyledim ama amacım farıklı bir açıdan bakmaktı...

Ve bence ;

Şimdi farkLı bi açıdan bakiim bende o zmn': Fikir çoqLuğu oLsun'.

* Bence fotoğraf makinesinin haLine güLüor oLabiLir'
* Birasdan yüzüne doğru patLayacaq bi ı$ıq olduğunu dü$ünüp güLüordur'
* Fotoğraf çekenin haLine gülüor oLabilir'
* AkLına bi$i gELmi$ de gülüor olabilir'.
* Çoq ne$eLi bi insandır gerçeqten ona gülüordur'
* Beyaz di$Lerini göstermeq için de yapıor olabilir bunu'.   

$imdiLiq bunLar geLdi aqLıma'.  Ya bi de birisi ne zaman yoq şunu de yoq bunu de fLn dese güLesim geLior'. O da ne aLaka die dü$ündüğümden'.  Ne alakası wr domatesle patatesLe peynirLe    Bu akLıma geLir güLerim'. Ba$ka sebebim yoq'.  Bugün nasıLsam geleceqte de öyLe oLacam'. Geleceqte asık suratLı ya$lı bi nine olacaksam ne gerek war tutup milLete resimLeri gösterip "baak eskiden böyLe diiLdim, sonradan böyLe oLdum" demeye'.

SİZCE ???????

Sizce İnsanLar Neden Fotoğraf ÇektirirKen Gülümser?

Hayat benide yendi. Yalnız, çaresiz, kimsesiz bıraktı. Hayatla Mücadele edcek ne ömrüm nede gücüm kaldı. Artık boş, sessiz ve SENSİZ bir odada Ölümü Bekliyeceğim. Ölümün o Soğuk Nesefesinin Tenime Deymesini Bekliyeceğim. Beni Sen Sensiz Bıraktınya Sende Bensiz Kalacaksın ÜZÜLME...
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: Sizce İnsanLar Neden Fotoğraf ÇektirirKen Gülümser?
« Posted on: 02 Aralık 2008, 04:02:02 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: