Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Merhaba Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: StatPlus  (Okunma Sayısı 237 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nypdblue58
Administrator

İtibar 31

Spongebop

205 Mesajına Toplam
470 Kere Teşekkkür Edildi

17 Mesajına Toplam
17 Kere Karma Verildi

« : 06 Aralık 2007, 15:53:29 »

140 Dolar değerindeki StatPlus yazılımı, sadece bugüne özel bedava. Ne işe yarar, nasıl indirilir, kurulur ve kullanılır? StatPlus ile ilgili tüm sorulara cevap veriyoruz.

StatPlus, Excel'e benzeyen bir arabirime sahip. Aslına bakarsanız Excel gibi işlevleri de var. en beğendiğimiz tarafı ise istatistikler üzerinden oluşturacağınız grafiklerin Excel'e göre çok daha fazla seçenekler sunması.

Yazılımı kurmaya başlarken Türkçe seçeneğini de görünce "Oha falan olduk" ve kurulumu Türkçe bitirdik ama kurulduktan sonra Türkçe dil seçeneğini bulamayınca "Buraya kadarmış" diyerek üzüldük tabi.
Bu yazılımı, öğrenci arkadaşlara, istatistikleri kullanarak etkili raporlar hazırlamak isteyen çalışanlara ve test sonuçlarını sitesinde daha güzel grafiklerle yayınlamak isteyenlerede tavsiye ediyoruz.
::
Kayıt ol or Giriş Yap
Buraya tıklayarak programı indirin

:: Sıkıştırılmış klasörü açın.
:: Açılan klasördeki "Setup.exe" dosyasını çalıştırın ve kurulumu tamamlayın.
:: Klasör içerisindeki "Activate.exe" dosyasını çalıştırın.

Not: 64 Bit Windows Vista'da, yazılımı çalıştırırken 2 tane donk sesiyle birlikte hata penceresi alıyoruz ama yazılım yine de çalışıyor. Bu sorun bize özel de olabilir ama sizde de olursa "Vay ben görmedim, ben bilmiyodum, bana söylemediydiniz" demeyin

kaynak: SDN

<a href="http://www.technodroom.org/forum/imza/technodroom.swf" target="_blank">http://www.technodroom.org/forum/imza/technodroom.swf</a>
-lütfen konu acmadan önce
Kayıt ol or Giriş Yap
arama
yapınız ve
Kayıt ol or Giriş Yap
forum kurallarını
okumadan konu acmayınız.
nypdblue58 Nickli Üyemize Teşekkkür Eden Kullanıcı: freeman (06 Aralık 2007, 22:16:06)
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: StatPlus
« Posted on: 02 Aralık 2008, 04:16:42 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: