Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Merhaba Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YASAMAYA DEĞER  (Okunma Sayısı 176 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pınar
*

İtibar 0

« : 25 Ocak 2007, 10:37:27 »

tawsıye uzerıne bı kıtap aldım gecenlerde daha bı kac sayfasını okuyup elımden bıraktım kıtabı yanlızlıgı anlatıyordu kıtap karamsar mutsuz bı hawayla olum denen o kawramı ıslıyodu
sonra bıan gozlerımı kapadım we olumumu dusundum  kalabalık bı ortamdı hekes agıtlar yahkıp aglasıyodu benı sewen sewmeyen herkez ordaydı o kadar kalabalıktıkı ama hemen hepsını tanıyordum
_kımılerı dıyordukı;"ıyı cıwelek mutluluk dolu kızdı"dıyordu
_kımılerı ıs;"daha ne yaşıyacagı gunler wardı ewlenıp cocukları olacaktı" dıyordu
_yakın akrabalarımdansa su sozlerı duyuyordum;"oysakı bı hafta sonra sınawı wardı okuyup adam olcaktı...."dıyorlardı
ne olmesı ben olmedım bu sadece bı dus abla nerdesın ac su yuzumu ellerım baglı kımıldayamıyorum demek ıstedım hayalım ıcınde ama sesımı duyuramadım bı turlu
hersey o kadar gercekcıydıkı gozume cenaze arabasının basında bekleyen babama takıldı "aglıyordu babam cekırgem nereye?" dıye sonra gozume hı yabancı gelmeyen bırı carptı sen ha sen cenazeme bıle gelmıssın
oysa bana cektırdgın acılar ne olacak benı aglattıgın o geceler yuzunden pısmansın dımı? dıye sormak ıstedım ama soramadım ewet pısmansın pısman oldugun ıcın burdasın ama artık ben yokum hersey ıcın gec kalmadınmı dıye haykırmak ıstedım ama bunuda yapamadım
daha fazla dayanamadım actım gozlerımı cıktım hayalın ıcınden hersey yerlı yerınde duruyordu ne agıtlar yakılıyodu etrafta nee pısman olan bırı wardı tekrar aldım kıtabı elıme we dedımkı ıcımden"HAYAT HERSEYE RAGMEN YASAMAYA DEGER"   (PINAR)
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: YASAMAYA DEĞER
« Posted on: 22 Kasım 2008, 19:59:25 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: