Yeni Gönderilen Mesajları Göster. | Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. | Merhaba Online olduğunuz toplam süre: 0 dakika.

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 27   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni Gelenler Buraya (Kendinizi Tanıtın)  (Okunma Sayısı 7480 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dj.umt
*

İtibar 0

« Yanıtla #7 : 12 Ocak 2007, 11:11:49 »

selam arkadaşlar ben umut yeni üyeyim.sitenizi arkadşlardan duydum istanbulda oturuyorum çalışıyorum okuyorum herbişey yapıyorum ::)elektronic music tutkum ehu
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: Yeni Gelenler Buraya (Kendinizi Tanıtın)
« Posted on: 13 Ekim 2008, 13:22:56 »

djserhat
Süper Moderatör

İtibar 11

73 Mesajına Toplam
147 Kere Teşekkkür Edildi

5 Mesajına Toplam
5 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #8 : 12 Ocak 2007, 11:40:06 »

hoşgeldin arkadaşım sitemiz  senin gibi elektronica müzik sevenler için seninde yorumm ve paylasımların la daima ileri diecez saygılar
NoCuRe
*

İtibar 0

« Yanıtla #9 : 10 Şubat 2007, 16:45:53 »

NERDEYİM BEEEN!!??
ben hakan istanbuldan,burayı nasıl buldum hatırlamıyorum,bilmiyorum,beynim iki ayağımın üstünde durmaya yetmiyor bi el atın bi zahmet,sizinle ilgilenmiyorum bak etkilenmiyorum baak ellerim titremiyoo,ne anlattigim hakkinda ne ufak bir fikrim yok,ölmek istiyorum,yapamiyorum, yapamam,herkes adam oldu ben olamadım,edebi olmaya çalisiyorum ama arkada hayvan gibi libidal baski var,üzgünüm..sevgiye ilgiye aç bir insanım bu yüzden her yüzüme gülüp bir iki güzel söz söyleyeni potansiyel seks partnerim olarak görme eğilimindeyim.şimdiden özür dilerim.içim daralıyor, öküzlüklerimi hatırlayıp pişmanlık patlamaları yaşıyorum..ben pek bir halttan anlamam, anlayanlardan da hazzetmem, 300 kelime neyimize yetmez
otoelestiri konusunda ne kadar muvaffak bir bunyem var sergilemek istiyorum mutemadiyen arkadaslar
beni anlamaya calismayin,tedavi ettirin!!!-
EvOLuTioN
Altın Üye

İtibar 16

225 Mesajına Toplam
425 Kere Teşekkkür Edildi

16 Mesajına Toplam
17 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #10 : 23 Şubat 2007, 19:13:59 »

s.a ben Ömer 19 yaşındayım siteniz çok güzel olmuş ve her türlü konuya yer vermişsiniz çok teşekkür ederim Ayrıca Techno-Trance i sewerim
djserhat
Süper Moderatör

İtibar 11

73 Mesajına Toplam
147 Kere Teşekkkür Edildi

5 Mesajına Toplam
5 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #11 : 23 Şubat 2007, 19:38:36 »

Hoş geldin arkadaş ım siz müzik severler ozellikle elektronik müzik severler için elimiz den geldigi kadar yardımcı olmayı basarıyoruz paylasımlarını bekliyoruz  TECHNODROOM
lynch
*

İtibar 1

19 Mesajına Toplam
39 Kere Teşekkkür Edildi

1 Mesajına Toplam
1 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #12 : 27 Şubat 2007, 18:06:36 »

bende geldım
alemde
*

İtibar 0

« Yanıtla #13 : 05 Mart 2007, 22:47:59 »

bende Samsun__Aydın karayolundan Onur samsun da oturuyorum ama aydın da okuyorum bu yüzden yazdım bunu neyse zamanla tanışırız ya şimdi uzatmayayım lafı siteniz hayırlı olsun  alkis
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 27   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: