Ana Sayfa Ana Sayfa
Ana Sayfa ForumYardım  YardımAra  Ara  Giriş Yap  Kayıt
Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla? Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın. Şifremi Unuttum.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Youtube'den Video Nasıl Eklenir? (Resimli Anlatım)  (Okunma Sayısı 522 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nypdblue58
Administrator

İtibar 30

Spongebop

196 Mesajına Toplam
431 Kere Teşekkkür Edildi

16 Mesajına Toplam
16 Kere Karma Verildi

« : Mayıs 03, 2007, 08:56:05 ÖS »

Arkadaşlar video eklemek için 

1.adım

Kayıt ol or Giriş Yap
www.youtube.com
  adresine giriyoruz.

Bu sitenin içinden eklemek istediğiniz video"nun hemen sağında bulunan pencerede o videoyla ilğili bilğiler yer almaktadır, yapmamız gereken tek şey aşağıdaki fotoğraftaki gibi URL kısmındaki ?v= bu kodlardan sonraki kısmı kopyalamak ...

şimdi youtube la işimiz bitti şimdi gelelim foruma nasıl ekleriz..

2.adım

forumumuzda ekleyeceğimiz video"nun kategorisi  uygun şekilde belirledikten sonra bbc kodlarından youtube ikonun tıkladığımızda otomatikmen kodları yazacaktır tek yapmamız gereken
Kod:
[youtube=425,350][/youtube]
bu kodun arasına youtube"dan aldığımız videonun kodlarını yapıştırmaktır... bu kadar basit...

örnek :
[/b]

<a href="http://www.technodroom.org/forum/imza/technodroom.swf" target="_blank">http://www.technodroom.org/forum/imza/technodroom.swf</a>
-lütfen konu acmadan önce
Kayıt ol or Giriş Yap
arama
yapınız ve
Kayıt ol or Giriş Yap
forum kurallarını
okumadan konu acmayınız.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
2006-08 © Copyright Technodroom.Org
Bu Site Cyber-Turk.OrG Security Tim Tarafından Korunmaktadır.

kasimutfak.com Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Ana Sayfa Ana Sayfa
Ana Sayfa ForumYardım  YardımAra  Ara  Giriş Yap  Kayıt